donderdag, 06 februari 2020

Denk Anders Debat

Denk Anders Debat

Op donderdag 6 februari 2020 wordt het jaarlijkse Denk Anders Debat georganiseerd door Ieder(in) en Cliëntenbelang Amsterdam. Het Denk Anders Debat wordt georganiseerd vóór en dóór jongeren met een beperking.

Centrale thema’s tijdens het Denk Anders Debat zijn onderwijs, stage en het vinden van werk of vrijwilligerswerk. Zo worden er goede voorbeelden besproken, komen knelpunten aan het licht en wordt samen gezocht naar oplossingen.

Verschillende jongeren delen hun persoonlijke ervaringen. Ze vertellen tegen welke drempels zij zijn aangelopen en hoe zij deze hebben overwonnen. Samen met politici, beleidsmakers en werkgevers wordt vervolgens gekeken hoe deze drempels in de toekomst kunnen worden weggenomen.

MEEWERKEN

Jongeren met een beperking of chronische ziekte, maar ook mensen die met en voor jongeren werken kunnen een bijdrage leveren aan het Denk Anders Debat. Een ervaring of verhaal dat aanzet tot verandering delen op het podium? Neem dan contact op met Gepke Boezaard via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Datum: Donderdag 6 Februari 2020
Tijd: van 17:00 tot en met 19:30 uur
Locatie: Stadhouderskade 89, 1073 AV Amsterdam
Tickets: Aanmelden kan via de website

Bekijk hier het filmpje dat werd gemaakt van het Denk Anders Debat vorig jaar.