vrijdag, 14 juni 2019

Studiedag: Een kind met down in de klas

Het VIM is er voor scholen, ouders en iedereen die zich betrokken voelt bij de integratie van kinderen met het syndroom van Down binnen het onderwijs en de kinderopvang.

Op vrijdag 14 juni organiseert zij de studiedag ‘Een kind met down in de klas’, speciaal voor leerkrachten en ouders die komend schooljaar een kind met Downsyndroom in de klas krijgen.

Tijdens deze dag is er aandacht voor waar leerkrachten rekening mee moeten houden als hij of zij een kind met het syndroom van Down in de klas krijgt. Zoals bijvoorbeeld vertraagde informatieverwerking en visuele of juist auditieve instructie. Er worden tips gegeven voor een goede start van het komende schooljaar en er kunnen ervaringen worden uitgewisseld tussen de bezoekers.

Wanneer: vrijdag 14 juni 2019
Waar: BCN Utrecht, Daltonlaan 100, 3584 BJ Utrecht
Tijd: 10:00 uur tot 15:00 uur, inloop vanaf 09:30 uur
Toegang: meld u hier aan.

Meer informatie en ervaringen van vorig jaar leest u op de website van het VIM.