maandag, 27 september 2021

Voor de Jeugd Dag 2021

Hoe het leven er dit najaar precies uitziet valt moeilijk te voorspellen. Eén ding is zeker: de coronacrisis laat zijn sporen na. De veerkracht van kinderen, jongeren, ouders en professionals is op de proef gesteld. Dat heeft gevolgen voor het mentaal welbevinden van eenieder. Hoe kunnen jeugdprofessionals, ouders en andere opvoeders optimaal bijdragen aan het mentaal welbevinden van kinderen en jongeren? En welke rol kunnen kinderen en jongeren daar zelf in spelen? Dat is het thema van de Voor de Jeugd Dag 2021. De deelthema’s voor de dag zijn thuis, school of opvang, vrije tijd en online.

De dag is bedoeld voor iedereen die met en voor kinderen, jongeren en ouders/opvoeders werken en voor kinderen, jongeren en ouders/opvoeders zelf. Tijdens de dag zijn er allerlei workshops. De bijeenkomst vindt net als vorig jaar digitaal plaats vanuit de Westergas in Amsterdam. De inschrijving voor de dag gaat in augustus open.

Datum: 27 september 2021
Locatie: digitaal vanuit het Westergas in Amsterdam
Aanmelden: via het aanmeldformulier.

Meer informatie over de Voor de Jeugd Dag 2021? Kijk op de website.