OPROEP: deel uw verhaal!

Heeft uw kind een beperking en gaat hij of zij naar school? Dan is In1school op zoek naar uw verhaal!

De praktijk in beeld brengen

Krijgt uw kind voldoende ondersteuning? Kunt u als ouder zelf een school voor uw kind kiezen? Of krijgt u wel eens te maken met conflicten rond financiering, toelating of verwijdering? Deel het met In1school! Met uw ervaring krijgt In1school een beter beeld van de dagelijkse praktijk voor kinderen met een beperking. Zo kunnen we bepalen welke acties er nog nodig zijn om ervoor te zorgen dat ieder kind goed onderwijs krijgt.

Veranderingen door nieuwe wetten

In1school merkt dat wijzigingen in wetgeving, zoals de wet Passend Onderwijs en de AWBZ, dit jaar tot veel veranderingen leiden voor leerlingen, ouders en scholen. Op www.in1school.nl vertellen verschillende ouders en kinderen al over hun ervaring met de nieuwe wetten. Maar om een nog beter beeld te krijgen van wat de wetgeving teweeg brengt, vraagt In1school u om uw ervaring met het recht op goed (inclusief) onderwijs te delen.

Deel uw ervaring!

We zoeken naar alle ervaringen: goede én slechte. Kent u bijvoorbeeld een leerling met een beperking die wordt geweigerd, verwijderd of te weinig ondersteuning krijgt? Of ziet u in uw omgeving hoe een kind met een beperking volledig is opgebloeid sinds hij of zij goed onderwijs krijgt op de school in de buurt? Deel het via deze pagina.

Als u uw verhaal deelt

Deelt u uw verhaal, dan kan het zijn dat In1school contact met u opneemt voor meer informatie. Als blijkt dat de problemen die u ervaart, voor meer kinderen gelden, kunnen we u vragen om met ons naar de rechter te gaan. Niets uit uw verhaal wordt zonder uw specifieke toestemming gepubliceerd of met derden gedeeld. Meer informatie is te krijgen bij Jose Smits: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-50817151