Talentencampus in Venlo

Op de Talentencampus Venlo wordt voorschoolse educatie, kinderopvang, regulier basisonderwijs, speciaal basisonderwijs en speciaal onderwijs aangeboden. Al deze onderwijsvormen zijn ondergebracht binnen één organisatie, aangestuurd vanuit één directie en gevoed vanuit drie besturen. De Talentencampus Venlo kent één team dat voor alle leerlingen het maximale uit het onderwijs wilt halen. De Talentencampus is ontstaan vanuit de behoefte om de samenwerking tussen de verschillende onderwijsinstellingen te waarborgen en kinderen maximaal te laten profiteren.

De Talentencampus streeft naar een samenhangend geheel van de bovenstaande leeromgevingen. Daarmee streeft de Talentencampus Venlo naar een onbelemmerde, brede talentontwikkeling en sociale integratie van kinderen van nul tot circa dertien jaar. Hierbij creëert de campus een veilige omgeving waarin ontmoeting en samen leren centraal staan. Doordat alles in hetzelfde gebouw plaatsvindt ontmoeten leerlingen die eerder gebruik maakten van aparte, speciale voorzieningen nu alle leeftijdsgenoten.

Ga naar de website voor meer informatie over Talentencampus Venlo.

Talentencampus Venlo
Rijnbeekstraat 8