woensdag, 04 november 2020

Congres Nieuwe kernwaarden in openbaar onderwijs

Het congres wordt georganiseerd door VOS/ABB en de Vereniging Openbaar Onderwijs en vindt plaats tijdens School!Week. Dat is de jaarlijkse campagneweek van het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs in Nederland. Tijdens het congres worden de nieuwe kernwaarden en de nieuwe slogan van het openbaar onderwijs op feestelijke wijze gelanceerd.

Leraren, schoolleiders, bestuurders, ouders, leerlingen van groepen 7/8 en brugklas, studenten en alle andere betrokkenen zijn uitgenodigd om de dag bij te wonen. In de ochtend is er een Kindercongres voor leerlingen van groep 7 & 8 en de brugklas in het voortgezet onderwijs. Daar kunnen de kinderen workshops volgen. Vervolgens zal in de middag de lancering van de nieuwe kernwaarden plaatsvinden, met daarna voor volwassenen een middagprogramma met workshops.

Datum: woensdag 4 november 2020
Tijd: 08.45 uur tot en met 16.45 uur
Locatie: Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem, Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem.
Tickets: Aanmelden kan via de website van openbaaronderwijs.nu

Let op: het congres zit vol. Nieuwe aanmeldingen komen op de wachtlijst te staan.

Bekijk alle informatie over het congres op de website van Openbaaronderwijs.nu.