De Tweedaagse ‘Samen in beweging’

Jaarlijks organiseert het Ministerie van OCW de Tweedaagse. Deze bijeenkomst, met dit jaar als thema: ’Samen in beweging, werken aan een inclusieve samenleving vanuit het hart’, wordt gehouden op donderdag 4 en vrijdag 5 oktober in congrescentrum De Werelt in Lunteren. Leidinggevenden van samenwerkingsverbanden zijn van harte uitgenodigd om, samen met hun partners bij de gemeenten en scholen, deze bijeenkomst bij te wonen.

Binnen het thema ‘Samen in beweging: werken aan een inclusieve samenleving vanuit het hart’ zijn acht kernthema’s gekozen die de rode draad vormen tijdens de Tweedaagse. Deze zijn tot stand gekomen aan de hand van alle ideeën, ervaring en wensen die tijdens De Proeverij aan de orde kwamen.

1 Elkaar ECHT leren kennen
2 Gezamenlijke jeugdagenda
3 Samenwerken vanuit jeugdsituaties
4 Ouders doen er toe
5 Zet een privébril op
6 Integraal eigenaarschap
7 Gezocht: innovator en creatieveling
8 Inclusiviteit of diversiteit

Als u het programma voor de tweedaagse wilt zien, kilk dan hier.

Ieder(in) en Defence for Children organiseren een workshop over inclusie tijdens de tweede ronde (14:45 - 16:15 uur) van de congresdag op vrijdag 5 oktober.

Wanneer: Donderdag 4 oktober 09.30 – 17.00 & vrijdag 5 oktober 09.00 – 15.45
Waar: Congrescentrum De Werelt in Lunteren
Voor wie: Leidinggevenden van samenwerkingsverbanden PO en VO, bestuurders en
medewerkers gemeenten, jeugdhulp instellingen, ouder- en
leerlingvertegenwoordigers, raden en schoolbestuurders.
Kosten: 40 euro voor één dag of 75 euro voor twee dagen (incl. 6% BTW)
Aanmelden: Aanmelden kan via dit formulier.